Generelle oplysninger

ZRep.dk
Ålborgvej 52
9560 Hadsund

CVR.: 38793969

Tlf. nr.: 60 59 59 39
E-mail:
info@zrep.dk

 

Disse handelsbetingelser er gældende for alle køb foretaget på denne webshop, for reparationer der er udført af ZRep.dk og for de køb der foretages i vores fysiske butik.

 

Betaling & Priser
Betaling af produkter og tjenester kan ske med: VisaDankort, Mastercard, Visa Electron, Mobilepay og kontant betaling ved afhentning.

 

Alle vores priser er opgivet i danske kroner (DDK) inklusiv moms med mindre andet er andet er angivet.

 

Levering
Vi kan sende din pakke med GLS. Fragten betales af køber og priser er følgende:

GLS Pakkeshop: 39 kr.

GLS Hjemmelevering: 59 kr.

GLS Firmalevering: 39 kr.

 

Forventet leveringstid er 1 – 2 hverdage efter vi har modtaget din bestilling.

 

Vi håndterer kun pakker inden for Danmarks grænser, Færøerne og Grønland er undtaget.

 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. Fortrydelsesretten starter den dag du modtager din varer.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om at du ønsker at fortryde dit køb. Denne meddelelse skal enten ske på tlf. nr. 60 59 59 39 eller via mail til info@zrep.dk

 

SKAL DER STÅ NOGET MED ERHVERVSKUNDER?

 

Returnering

Du bedes sende din ordre tilbage til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at annullere dit køb. Du skal dække de direkte omkostninger ved at returnere varen, og du bærer ansvaret for varen indtil den er blevet leveret til os. Når du returnerer varen, skal den være forsvarligt pakket, og eventuelle mærker eller etiketter må ikke fjernes. Det vil være til hjælp for os, hvis du vedlægger en kopi af fakturaen sammen med den korrekt indpakket vare.

 

Du er kun ansvarlig for eventuel værdiforringelse af varen, som skyldes håndtering ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i brug. Hvis varen er blevet brugt ud over det, vi har beskrevet, betragtes den som brugt, og du vil kun modtage en delvis eller ingen tilbagebetaling, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

 

Når du annullerer dit køb, refunderer vi det beløb, du har betalt til os. I tilfælde af værdiforringelse, som du er ansvarlig for, vil dette blive trukket fra det samlede købsbeløb. Vi vil refundere alle betalinger, inklusive leveringsomkostninger (dog undtagen ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsmetode end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtog din meddelelse om annullering. Tilbagebetalingen vil blive udført via samme betalingsmiddel, som du anvendte ved den oprindelige transaktion, medmindre der er indgået en anden aftale. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet, at den ikke har været brugt, medmindre du har dokumentation for at have returneret den inden da.

 

Varen skal sendes til:

ZRep.dk

Ålborgvej 52

9560 Hadsund

 

Vi accepterer ikke pakker, der sendes pr. efterkrav.