Hvem er vi

Vi tilbyder reparation og service af din iPhone, Smartphone, iPad, tablet, MacBook, Computer og andet IT. Vi reparerer og servicer alt lige fra iPhones, printer, Playstation, opbygning af Gamercomputer osv.

ZRep.dk har eksisteret siden 2016 og er fysisk placeret i Hadsund.  Vi har åbent alle hver dage fra kl. 09.00 – 17.00.

Vi er har mange års erfaring i reparation af iPhones, iPads og Smartphones og de fleste reparationer kan vi klare i løbet af kort tid. Vi forhandler også tilbehør til iPhones, iPads, Smartphones og til andet IT, såsom beskyttelsesglas, oplader, kabler, cover osv.

Hvis du mangler en iPhone, iPad, Smartphone, computer eller printer er vi også gerne behjælpelig med at finde den/det rigtige produkt til dig og vi har også et stort udvalg i butikken.

Mød vores medarbejdere

Vi er et stærkt team på 4

medarbejdere hos zrep
Stig
Stig er stifter og manden bag Zrep.dk. Han startede hjemme på et lille værelse med små reparationer. I dag sidder Stig til daglig med indkøb, marketing, pleje af vores erhvervskunder, leverandører og samarbejdspartnere. Karlas fortolkning: Køber ting ind, han plejer i hvert fald ikke nogen.
medarbejdere hos zrep
Sissel
Sissel har været med helt fra starten og kan lidt af hvert. Hun er en effektiv og iderig medarbejder med et overskud, der giver hende evnen til at have mange bolde i luften på samme tid. Hun står primært for markedsføring og webshoppen, samt møder du også Sissel i vores fysiske butik i Hadsund. Karlas fortolkning: skriver meget på computer, køber meget kage til Stig og tager sig af kunderne
medarbejdere hos zrep
Jesper
Jesper er vores dygtige chef teknikker. Han blev en del af Team ZRep.dk i juli 2020. Jesper står i spidsen for vores fysiske butik i Hadsund. Han har mange års erfaring i branchen, og ved derfor hvad han taler om, når han vejleder med sin ekspertise i butikken. Karlas fortolkning: Reparere alt muligt, han tager kunderne når andre ikke gør det. Og han kan lave en gamer computer.
medarbejdere hos zrep
Anna
Anna blev en del af teamet i 2021. Hun er vores skønne og dygtige medarbejder, der altid er klar til at give en ekstra hånd med. Hun står bl.a. for kundeservice, webshoppen og den sociale markedsføring, samt assistere hun også til i butikken. Karlas fortolkning: Tager kunder, telefonen og skriver på computer og tester skærme.
Reparationer hos ZRep

Vi sidder klar

Kig forbi vores butik i Hadsund, og få fikset din enhed på under 60 min. Har du spørgsmål så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Har du spørgsmål

Ring eller skriv til os

Besøg os

Find butikken

Vores Blog

Få gode tips og tricks

Apple tekst 2

oktober 24, 2022

Apple tekst 1

oktober 24, 2022

Blog hos Zrep

oktober 24, 2022