iPhone 13 Serie

iPhone 13 Mini Reparation

Har din iPhone 13 Mini været ude for et uheld og fået ødelagt skærm eller andet, så få det fikset hos ZRep. Vi tilbyder alle former for reparationer til gode priser og professionelt udførelse.

Fordele med ZRep

Hurtig færdig

Reparationer på under 60 min.

Kig forbi

Hverdage er åbent 9.00 - 17.00

Garanti

Altid 12 måneders garanti

Priser på iPhone 13 Mini Reparation

Skærm udskiftning – Original kvalitet 30-45min 2899 ,-
Skærm udskiftning – 2nd best (uoriginal) 30-45min 1499 ,-
Batteri udskiftning 30-45min 899 ,-
Ladestik udskiftning 60-90min 899 ,-
Bag Kamera udskiftning 30-45min 1399 ,-
Front Kamera udskiftning (uden face-id) 30-45min 899 ,-
Mikrofon udskiftning 60-90min 899 ,-
Ørehøjtaler + Støvfilter udskiftning 30-45min 899 ,-
Bundhøjtaler udskiftning 30-45min 899 ,-
Volume/Lyd funktion udskiftning 60-90min 999 ,-
Tænd/Sluk funktion udskiftning 60-90min 999 ,-
Kameralinse udskiftning 30-45min 249,-
Bagside glas udskiftning 120-180min 1499,-
Komplet ramme + bagglas udskiftning 120-180min 2999,-
Logicboard Reparation 1 Uge 1799,-
Beskyttelsesglas 5min 100 / 150,-

iPhone reparation i dit nærområde

Der er rigtigt mange danskere som har iPhone som deres foretrukne mobil brand, derfor er det også vigtigt, at der er mulighed for at få den repareret tæt på ens bopæl. Vores værksted i Hadsund er i forholdsvist kort afstand fra blandt andet Mariager, Assens og Oue og du finder os på adressen Aalborgvej 52 i Hadsund. I denne del af Danmark, vil mange typisk skulle køre enten nordpå eller sydpå til de større byer for at få foretaget en iPhone reparation, men dette kan du således undgå ved at besøge os på vores fysiske lokation.

Er du bosiddende i eksempelvis Øster Hurup, så er vores butik kun omkring 20 kilometer væk. Det samme gør sig gældende for byerne Valsgård og Vebbestrup. Kontoret er åbent alle hverdage fra kl. 09.00 om morgenen og til kl. 17.00, hvor du med fordel kan komme ind for enten en mulig iPhone rep eller med andre Apple enheder der eventuelt skal fixes af vores dygtige team.

ZRep – hvad kan du få hjælp til?

Vi tilbyder en lang vift af forskellige services i forbindelse med iPhone reparationer. Udover reparation af iPhone skærm kan vi også være behjælpelige med at afhjælpe problemer med batteriet. Vi tilbyder også iPhone batteriskift, som mange gange kan være nødvendige. Med tiden så bliver batteriet nemlig mere medtaget, hvilket kan gøre at en iPhone skal lades oftere blandt andet. Med et batteri skift iPhone kan din telefon få nyt liv i stedet for, at du skal ud at købe ny telefon i eksempelvis Aalborg, Randers eller Aarhus. Også derfor er det bekvemt for dig som bor i for eksempel Arden eller på Als.

iPhone reparation – hvilke modeller kan vi hjælpe med?

Vi kan være behjælpelige med rep af iPhone, hvis det drejer sig om mange forskellige modeller lige fra IPhone 5 til den nyeste IPhone 13 og andre i samme serie. Du kan tjekke de forskellige modeller ud på vores hjemmeside, priserne kan du læse mere om i afsnittet ’IPhone reparation priser’.

Hvordan foregår processen?

Kommer du på besøg fra Astrup, Sønder Onsild, ja selv København så foregår det således, at du kan booke en tid på forhånd, som passer dig. Når du kommer ind til os, så er det første vi gør at tjekke hvilken skade/skader der er tale om. Dette er ganske gratis og du bestemmer selvfølgelig selv om du så ønsker vi skal hjælpe med at udbedre denne/disse på eksempelvis din telefon. Hvad enten det er en iPhone skærm reparation der er tale om eller andre problematikker i forbindelse med dine Apple enheder.

Kvalitet

Vi har flere slags kvaliteter

Original Kvalitet

Fuldt funktionsdygtigt, Originale dele som er samlet et andet sted end producenten. Skærmen har en billedkvalitet og farveforhold som er tilsvarende den originale skærm.

2nd best kvalitet

Uoriginal / aftermarket skærm ses at være en anden kvalitet end den originale hvorfor farverne og lyset vil præsentere lidt anderledes, dog vil skærmen stadig være fuld fungernede, som den originale skærm.

Reparationer hos ZRep

Vi sidder klar

Kig forbi vores butik i Hadsund, og få fikset din enhed på under 60 min. Har du spørgsmål så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Har du spørgsmål

Ring eller skriv til os

Besøg os

Find butikken

Sådan fungerer det

Få repareret din enhed nemt og uden bøvl!

Book tid

Book tid i vores butik, eller book tid online lige her.

Vi reparerer din enhed

Vores professionelle teknikere reparerer din enhed.

Så god som ny

Du får besked når din enhed er færdig og klar til afhentning.

Vores Blog

Få gode tips og tricks

Apple tekst 2

oktober 24, 2022

Apple tekst 1

oktober 24, 2022

Blog hos Zrep

oktober 24, 2022