Computer Reparation

Computer Reparation

Reparation af en computer kan variere i pris, da det afhænger af problemets omfang. Vi opfordrer dig derfor til at booke en tid eller besøge vores butik, hvor vores teknikere vil undersøge din computer og give dig et skøn over reparationens omkostninger. Du er ikke forpligtet til at få reparationen udført, og derfor pålægger vi ikke nogen omkostninger som udgangspunkt. Vores mål er at give dig den bedste løsning for din computer, så du kan træffe en beslutning. Kontakt os i dag for at planlægge din tid til vurdering og få en skræddersyet løsning til dine computerbehov.

 • Reparation mens du venter
 • Garanti på alle reparationer
 • Åbent alle hverdage
Computer Reparation

Har du computer problemer?

Vi kan blandt andet reparere følgende

Service Varighed Pris
Fejlfinding af stationær PC 24 mar. GRATIS
Fejlfinding af bærbar PC 24 mar. GRATIS
Express service 24 mar. 300
Virus rensning 24 mar. Fra 450
Reparation af defekt skærm (Alle mærker) 24 mar. Fra 1000
Væskeskade, rensning Mv. 24 mar. Fra 600
Mangler du en tast eller flere på dit tastatur? 24 mar. Fra 100
Opsætning af ny PC inkl. dataoverflytning 24 mar. 899
Reinstallation af Windows. Inkl. drivers & opdateringer 24 mar. Fra 600
Installation af manglende drivere 24 mar. Fra 300
Data recovery - data fra evt. tabt/slettet harddisk 24 mar. Fra 1000
Backup af data, evt. fra PC der ikke kan starte 24 mar. Fra 400

Send en forspørgsel

Skriv en besked til os

  Køb en brugt bærba

  Vi har et stort udvalg

  Computer reparation i Hadsund

  Er du en af de mennesker som dagligt benytter din PC til arbejde eller fritid og det derfor er nødvendigt at den fungerer som den skal? Computeren er for mange en nødvendighed og i mange tilfælde er det et stort problem, hvis den går i stykker. At computeren går i stykker, er dog en situation, som mange kommer ud for på et eller andet tidspunkt og derfor er det relevant at vide, hvor man kan få hjælp. Hos Zrep kan vi hjælpe dig med mangle problematikker i forbindelse med din computer og reparation.

  Du kender måske allerede til en eller flere episoder, hvor du sidder og arbejder på noget vigtigt på computeren og pludselig så går den i sort og ikke vil tænde igen. Det er bare ganske irriterende, tidskrævende og stressende. Eller at du lige pludseligt står med en smadret skærm computer af den ene eller anden årsag. Bare rolig, er du bosat omkring Hadsund eller forholdsvist tæt på, så kan du foretaget en computer reparation hos os.

  Hvor finder du os?

  Det er slet ikke nødvendigt at køre til de helt store byer for at finde et relevant pc værksted, hvis computeren driller. Vores adresse i Hadsund er Aalborgvej 52, så bor du i nogle af byerne såsom Visborg, Skelund eller måske Veddum, så er det kun en cirka 10 minutters kørsel derfra. Vores lokation er skam også bekvemmelig for dig som bor i eksempelvis Øster Hurup eller Astrup og blot hurtigt vil have mulighed for at besøge et værksted, som kan hjælpe med at fixe din computer.

  Computer reparation hos Zrep

  For at få hjælp kan du med fordel booke en tid online, hvor du så skal oplyse nogle detaljer omkring hvad dine problematikker drejer sig om. Ved at booke en tid, skal du hverken tænke på om vi nu har tid eller, at du ikke kan komme til at få hjælp. Kommer du helt fra Assens, så kan dette være en stor fordel. Processen foregår således, at når du kommer ind på vores værksted for at få lavet en eventuelt computer reparation, så laver vi et tjek af enheden. Dette er ganske gratis og derefter bestemmer du selvfølgelig selv om, hvorvidt du ønsker at vi skal gå videre med reparationen. Du får naturligvis også en pris på reparationen i den forbindelse.

  ZRep kan også hjælpe dig med reparation af mobiltelefon

  Vi tilbyder hos ZRep mange former for reparationer, både i forhold til tablets, mobiler, computere og faktisk også printere og PlayStations. Har du derfor problemer med flere af disse enheder, så kan du med fordel få dem tjekket af en af vores dygtige medarbejdere. Er det skærmen på din mobiltelefon som er gået i stykker, så kan vi på kort tid udskifte denne. Hvis du derfor er bosiddende eller befinder dig på Als, Hadsund Syd eller Oue, så kan du med fordel køre hjem igen mens vi reparerer denne. Faktisk er det sådan, at mange IPhone reparationer ikke tager så lang tid, typisk mellem 30-90 minutter og nogle gange længere tid. Det samme gør sig gældende for reparationer af andre mobiltelefon brands.

  I forhold til reparation af eksempelvis IPhone, tilbyder vi dette til modellerne fra IPhone 5 og op til den helt nye af slagsen. Du kan se alle modellerne vi kan hjælpe med at reparere på hjemmesiden. Der kan du desuden også se både den tid det cirka tager for reparationer, samt hvor meget det vil koste dig. Af andre mobiltelefoner, kan vi også reparere Huawei telefoner og Samsung telefoner. Indenfor computer reparationer er det både Pc’er samt Mac reparationer vi udfører.

  Med vores mangeårige erfaring indenfor disse reparationer, kan du både forvente god service og kvalitet for pengene. Vi tilbyder 2 års garanti på vores reparationer, dog er fugtskader og overbelastning af enhederne altså ikke omfattet af denne. Er det batteriet som skal udskiftes, så skal du være opmærksom på at vi tilbyder 1 års garanti.

  Det er turen værd

  Når man bor i Sønder Onsild, Valsgård eller Døstrup så er det måske ikke altid lige fristende at skulle ind til de større byer på grund af afstanden. Turen til Hadsund er derfor ikke så langt, hvorfor det kan være en fordel for netop dig som bor i disse områder at have et værksted der kan foretage en computer reparation eller services på andre enheder.

  Du er altid velkommen hos Zrep

  Hos ZRep ved vi godt, hvor forstyrrende det er når elektronikken bare ikke virker. I forhold til elektronik som skal bruges i forbindelse med vigtigt arbejde, der må og skal det bare virke. Sker skaden, så er det bare relevant at det kan fikses lynhurtigt og, at der er hjælp at hente. En smadret mobilskærm er måske noget de fleste efterhånden har prøvet, men det gør det ikke desto mindre trælst. Om du kommer fra Vebbestrup, Hvornum eller fra Rostrup med dine smadret mobil, et batteri der trænger til udskiftning eller en computer der er gået i sort, så skal du være så velkommen her hos ved ZRep.

  Generel information

  Vores værksted ligger på Aalborgvej 52, 9560 Hadsund. Vi har åbent på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 17.00. På vores hjemmeside kan du med fordel benytte dig af vores kontaktformular eller booke en tid via en formular. Kontaktdetaljerne kan således også forefindes på vores hjemmeside, hvis du har behov for at ringe til os.