iPad Reparation

iPad Reparation

Vi reparerer alle iPads. Vi kan hjælpe med skærmskift, batteri, kamera og meget mere, med flere års erfaring, bestil en tid eller kig forbi ZRep i Hadsund.

  • Reparation mens du venter
  • Garanti på alle reparationer
  • Åbent alle hverdage
iPad Reparation
iPad Air (4. generation)
iPad Air (3. generation)
iPad Air 2
iPad Air
iPad Pro 11″ (3. generation)
iPad Pro 11″ (2. generation)
iPad Pro 11″ (1. generation)
iPad Pro 12,9″ (5. generation)
iPad Pro 12,9″ (4. generation)
iPad Pro 12,9″ (3. generation)
iPad Pro 12,9″ (2. generation)
iPad Pro 12,9″ (1. generation)
iPad Pro (10,5″)
iPad Pro (9,7″)
iPad Mini 5
iPad Mini 4
iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini 1
Reparationer hos ZRep

Vi sidder klar

Kig forbi vores butik i Hadsund, og få fikset din enhed på under 60 min. Har du spørgsmål så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Har du spørgsmål

Ring eller skriv til os

Besøg os

Find butikken

iPad reparation i Hadsund 

Når elektronikken som bruges dagligt, går i stykker, så er det ikke mindst frustrerende og irriterende, men også enormt ubelejligt. Hvis du igennem mange år har haft mobiltelefoner, tablets, computere og andet elektronik, så har du sikkert også prøvet at en eller flere ting går i stykker. Det kan eksempelvis være at ipad’en eller mobilen går i stykker og skærmen derfor skal erstattes. Når sådan et problem opstår, så er det vigtigt at få fikset dette så hurtigt så muligt. Leder du efter hjælp til ipad reparation eller reparation af mobilen eller andre enheder, så kan du med fordel besøge ZRep i Hadsund.  

iPads er geniale, da man både for god blanding af en mobiltelefon og en computer i en og samme enhed. Både til hjemmet, men også på arbejdspladserne er disse Apple enheder foretrukne af mange gode grunde. De er brugervenlige, hurtige og effektive således at flere generationer kan få glæde af disse. Når iPad‘en går i stykker, så er det dog problematisk. For eksempel går det udover mange børns underholdning, men også arbejdet for rigtigt mange mennesker. Hurtig ekspedition og ipad reparation er dog derfor uundværlig. Hos Zrep i Hadsund, kan du som kunne forvente professionel service og hurtig hjælp, hvis et eventuelt problem skulle opstå med eksempelvis din iPad. 

Få ordnet et ipad skærm skift i dit nærområde 

Vores værksted er beliggende omkring 30 kilometer fra Hobro og er derfor belejlig for dig, som er bosiddende i dette område i stedet for eventuelt at skulle køre ind til de større byer. Hvis det er en ny skærm ipad som du har behov for, så kan du forvente at den bliver lavet i løbet af blot 1-2 hverdage. Det betyder således, at du blot kan booke en tid til at indlevere og få kigget på din iPad og så komme tilbage efter den i efterfølgende dage, når den er klar. Kommer du fra eksempelvis Mariager, så kan du også på kort tid både indlevere og hente din reparerede iPad igen.  

iPad reparation – hvad kan vi tilbyde? 

Udover en ny skærm ipad er der naturligvis også andre typer reparationer du kan få foretaget hos ZRep. Vi kan blandt andet tilbyde batteriskift, kamera linse udskiftning, mikrofon udskiftning og meget mere. Hvis du derfor kommer ud for problematikker som disse med din iPad eller andre Apple enheder, så står vi klar til at hjælpe. Hvad enten du kommer fra Arden, Rostrup eller Hvornum så kan det måske være værd for dig at tage turen til Hadsund for en hurtig og effektiv løsning på dine elektronik problemer.  

Pris og tid på ipad reparation 

På vores hjemmeside zrep.dk, kan du finde meget mere info omkring vores ipad reparationer. Vi har mange års erfaring indenfor feltet, hvorfor du naturligvis kan forvente professionalisme og god service. Vi reparerer iPads af mange forskellige modeller igennem tiderne og vi kan tilbyde fordelagtige priser. Der kan være forskel på ipad batteri udskiftning pris og andre services alt efter, hvilke iPad modeller der er tale om. Det kommer eksempelvis an på, hvor gamle iPad modellen er. Du kan på hjemmesiden tjekke, hvor lang tid det tager at reparere de forskellige dele på en iPad. Priserne på netop ipad reparation kan du kontakte os om. Hvad enten du er gennemkørende i Nordjylland på vej til eller fra Assens eksempelvis og har en smadret skærm du gerne vil have fikset, så skal du være velkommen til at kontakte os og få hjælp.  

Reparationer på andre Apple enheder tæt på Øster Hurup 

Det er vigtigt at have et reparationsværksted tæt som er forholdsvist tæt på ens bopæl. I hvert fald når det drejer som elektronikken blandt andet. Fra Valsgård tager det eksempelvis omkring 20 minutter at køre til Hadsund. Fra Hadsund Syd, Als, Oue eller Visborg har du altså ikke langt til et skærm skift af eksempelvis iPad eller mobil telefon. For eksempel ved reparationer af mobiltelefoner, der kan et skærmskift typisk udføres på kun 30 til 45 minutter. Det betyder jo således, at du eventuelt kan gå en lille tur i nærområdet af værkstedet, mens vy lynhurtigt fikser din skærm. Fra Skelund kan du nå hen til os på godt og vel 10 minutter i bil. Det samme gør sig gældende for afstanden mellem vores værksted og Astrup. 

Garanti 

Der er naturligvis også garanti med når vi reparerer diverse elektroniske enheder. Vi giver hele 2 år, dog er der forbehold med eksempelvis fugtskader. Er det et batteri vi udskifter, så medfølger der 1 års garanti. Du kan læse mere om vores garanti på hjemmesiden.  

Book en tid 

Du behøver ikke skulle køre forgæves fra Sønder Onsild Vebbestrup eller Veddum uden at vide om du kan få hjælp af os på netop dét tidspunkt. Vi har nemlig en funktion på hjemmesiden, hvor du kan booke en tid til at få kigget på dine elektroniske enheder. Du skal blot klikke dig ind på zrep.dk og benytte dig at funktionen, som hedder ’Book tid’.  

Find mere info på hjemmesiden 

På vores hjemmeside zrep.dk, finder du masser af relevant information om de services vi kan tilbyde samt læse mere om, hvem vi er. For eksempel ved ipad reparation der kan du klikke på hver enkelt model, for netop at læse mere om hvilke reparationer vi kan foretage på disse. Det samme gør sig gældende ved eksempelvis iPhone reparationer. Har du behov for hjælp eller blot har spørgsmål, så kan du finde vores kontaktoplysninger i bunden af vores hjemmeside.  

Info 

Du finder os på vores adresse Aalborgvej 152, 9560 Hadsund. Vores åbningstider ligger på alle hverdage fra klokken 9 om morgenen til kl. 17 om eftermiddagen. Hos Zrep kan vi desuden tilbyde forskellige produkter i vores butik, herunder ladere, telefoner og mange andre elektronisk tilbehør.