iPhone Reparation

iPhone Reparation

Velkommen til ZRep – Med mange års erfaring inden for branchen er vi dedikeret til at bringe din iPhone tilbage i perfekt stand. Vores dygtige teknikere er specialiseret i en bred vifte af reparationer, herunder skærmskift, batteriudskiftning, kamerareparation og meget mere. Uanset hvilket problem din iPhone står over for, er vi her for at løse det med ekspertise og præcision. Vi forstår, hvor vigtig din iPhone er for dig, og derfor tilbyder vi hurtig og pålidelig service. Du kan nemt bestille en tid, så vi kan begynde at arbejde på din enhed, eller du er velkommen til at besøge vores værksted når det passer dig bedst. Vælg ZRep for kvalitet, pålidelighed og ekspertise inden for iPhone-reparationer. Vi ser frem til at betjene dig og få din iPhone til at skinne igen

  • Reparation mens du venter
  • Garanti på alle reparationer
  • Åbent alle hverdage
iPhone Reparation

Sådan fungerer det

Få repareret din enhed nemt & hurtigt

Book tid

Book tid i vores butik, eller book tid online lige her.

Vi reparerer din enhed

Vores professionelle teknikere reparerer din enhed.

Så god som ny

Du får besked når din enhed er færdig og klar til afhentning.

Køb en brugt iPhone hos ZRep – Klar til brug

Renset og klar til brug

iPhone reparation i Hadsund

Når en iPhone går i stykker, så kan der hurtigt forekomme panik. Mange mennesker er dybt afhængige af, at deres telefon fungerer som den skal både erhvervsmæssigt, men også i det private. Skulle uheldet være ude med, at ens iPhone går i stykker og man måske ikke lige er bosat i de fire største byer i Danmark, så er der heldigvis også mulighed for at få repareret den andre steder. Er du bosat i nærheden af Hadsund, så kan du nemlig få repareret din IPhone ved ZRep.

En iPhone kan nemt gå i stykker af den ene eller den anden grund. Det kan være skærmen er flækket, blevet ridset eller kommet til skade på grund af, at man er kommet til at tabe telefonen. Der kan også være andre faktorer, som gør at en reparation af iPhone er nødvendig for, at den atter igen kommet til at fungere upåklageligt. Hos Zrep i Hadsund kan du få hjælp til mange forskellige problematikker som derved kræver iPhone reparation. Hadsund ligger i køreafstand fra blandt andet Hobro og omegn, så du er, ikke er langt fra at få hjælp til din IPhone, IPad eller computer i forhold til reparation.

iPhone reparation i dit nærområde

Der er rigtigt mange danskere som har iPhone som deres foretrukne mobil brand, derfor er det også vigtigt, at der er mulighed for at få den repareret tæt på ens bopæl. Vores værksted i Hadsund er i forholdsvist kort afstand fra blandt andet Mariager, Assens og Oue og du finder os på adressen Aalborgvej 52 i Hadsund. I denne del af Danmark, vil mange typisk skulle køre enten nordpå eller sydpå til de større byer for at få foretaget en iPhone reparation, men dette kan du således undgå ved at besøge os på vores fysiske lokation.

Er du bosiddende i eksempelvis Øster Hurup, så er vores butik kun omkring 20 kilometer væk. Det samme gør sig gældende for byerne Valsgård og Vebbestrup. Kontoret er åbent alle hverdage fra kl. 09.00 om morgenen og til kl. 17.00, hvor du med fordel kan komme ind for enten en mulig iPhone rep eller med andre Apple enheder der eventuelt skal fixes af vores dygtige team.

ZRep – hvad kan du få hjælp til?

Vi tilbyder en lang vift af forskellige services i forbindelse med iPhone reparationer. Udover reparation af iPhone skærm kan vi også være behjælpelige med at afhjælpe problemer med batteriet. Vi tilbyder også iPhone batteriskift, som mange gange kan være nødvendige. Med tiden så bliver batteriet nemlig mere medtaget, hvilket kan gøre at en iPhone skal lades oftere blandt andet. Med et batteri skift iPhone kan din telefon få nyt liv i stedet for, at du skal ud at købe ny telefon i eksempelvis Aalborg, Randers eller Aarhus. Også derfor er det bekvemt for dig som bor i for eksempel Arden eller på Als.

iPhone reparation – hvilke modeller kan vi hjælpe med?

Vi kan være behjælpelige med rep af iPhone, hvis det drejer sig om mange forskellige modeller lige fra IPhone 5 til den nyeste IPhone 13 og andre i samme serie. Du kan tjekke de forskellige modeller ud på vores hjemmeside, priserne kan du læse mere om i afsnittet ’IPhone reparation priser’.

Hvordan foregår processen?

Kommer du på besøg fra Astrup, Sønder Onsild, ja selv København så foregår det således, at du kan booke en tid på forhånd, som passer dig. Når du kommer ind til os, så er det første vi gør at tjekke hvilken skade/skader der er tale om. Dette er ganske gratis og du bestemmer selvfølgelig selv om du så ønsker vi skal hjælpe med at udbedre denne/disse på eksempelvis din telefon. Hvad enten det er en iPhone skærm reparation der er tale om eller andre problematikker i forbindelse med dine Apple enheder.

Hvor lang tid tager reparationerne på iPhone?

Mange af vores reparationer kan vi klare over kort tid. Det betyder således, at hvis du kommer fra Visborg eller eksempelvis Skelund, så er der ikke langt til og fra når du skal hente og bringe. Vi har mange IPhone reservedele på lager, hvorfor det også er med til at forkorte tiden for reparationer. For eksempel tager et skærm skift typisk mellem 30-45 min at udføre. Andre opgaver forbundet med iPhone reparationer kan typisk tage mellem 30-90 minutter, hvor nogle enkelte tager længere tid. Kommer du derfor kørende fra eksempelvis Sønder Onsild, Døstrup eller Hvornum, så kan du eventuelt blive i nærområdet imedens vi foretager reparationer af kortere varighed. Er du derimod bosat i Hadsund Syd, så er det måske mere foretrukken at tage turen hjem igen, mens reparationen foretages.

Vi fixer også andet elektronik

Vi har mange års erfaring indenfor reparation af IPhone, men dette gør sig også gældende for andre elektroniske enheder. Vi kan som nævnt tidligere hjælpe med reparationer af andre Apple enheder, såsom MacBooks og iPads blandt andet. Derudover tilbyder vi også reparationsservice af andre mobiltelefoner fra andre brands. Er det Pc’en som giver dig problemer, så kan vi skam også være behjælpelige. Vores dygtige team har bred erfaring indenfor reparationer, så er der flere af dine elektroniske enheder som driller, så book et møde og vi skal se om vi ikke kan hjælpe dig. Det er ganske enkelt frustrerende, irriterende og på jysk ganske trælst når tingene ikke virker.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvor du end kommer fra i landet om det er Veddum eller Rostrup, Odense eller Skagen. Har du problemer med din iPhone, IPad eller PC og du ved du kommer omkring Hadsund eller omegn, så book et møde og få en snak med os om dine problematikker med disse. Vi står klar til at hjælpe dig så du ikke skal døje med elektronik der ikke virker.

Spørgsmål & Svar

Få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg gøre før indlevering?

Det er altid en god ide at lave en back up af din enhed.

Hvad med mine data?

Det er altid en god ide at lave en back up af din enhed, men som udgangspunkt nulstiller vi ikke din enhed

Kan jeg få en lånetelefon?

Vi tilbyder en gratis lånetelefon – dette gælder uanset om du indlevere en Apple eller anden Smartphone. Bemærk dog at vi kun har et begrænset antal. Såfremt du ønsker at vide om vi har en lånetelefon ledig til dig, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 60 59 59 39.

Hvad koster et skærmskift på min iPhone?

Det kommer an på hvilken iPhone det drejer sig om. Du kan læse mere om vores priser på de forskellige modeller her

Hvor lang tid taget et batteriskifte på iPhone?

Under normale omstændigheder tager det typisk 60 minutter. Dette afhænger selvfølgelig også af reservedelens tilgængelighed samt øvrige opgaver den pågældende dag. Du kan med fordel booke tid eller ringe til os på tlf. nr. 60 59 59 39.