iPhone 14 pro max

iPhone 14 Serie

iPhone 14 Pro Max Reparation

Har din iPhone 14 Pro Max været ude for et uheld og fået ødelagt skærm eller andet, så få det fikset hos ZRep. Vi tilbyder alle former for reparationer til gode priser og professionelt udførelse.

iPhone 14 pro max

Fordele med ZRep

Hurtig færdig

Reparationer på under 60 min.

Kig forbi

Hverdage er åbent 9.00 - 17.00

Garanti

Altid 12 måneders garanti

Priser på iPhone 14 Pro Max Reparation

Beskyttelsesglas 5min 100 / 150,-

Reparation af iPhone 14 Pro Max skærm

iPhone 14 Pro Max har hele pakken og de bedste specifikationer fra iPhone 14-serien. iPhone 14 Pro Max er udstyret med en 6,7” stor skærm og et forbedret design. iPhone 14 Pro Max er altså en kvalitetssmartphone og den perfekte smartphone til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og størrelse.

iPhone 14 Pro Max har en 6,7” ProMotion skærm med en flydende opdateringshastighed på mellem 1 og 120 Hz så du kan bruge din iPhone 14 Pro Max hele dagen, da Promotion-teknologien gør at skærmen har en energibesparende effekt når du ser statiske billeder på din iPhone 14 Pro max. Det er det der har gjort det muligt at implementere Apples Always-On display på iPhone 14 Pro max. Du vil derfor altid have de vigtigste oplysninger til rådighed på det store display, så du kan holde dig opdateret på vigtige informationer og notifikationer.

Kvalitet

Vi har flere slags kvaliteter

Original Kvalitet

Fuldt funktionsdygtigt, Originale dele som er samlet et andet sted end producenten. Skærmen har en billedkvalitet og farveforhold som er tilsvarende den originale skærm.

2nd best kvalitet

Uoriginal / aftermarket skærm ses at være en anden kvalitet end den originale hvorfor farverne og lyset vil præsentere lidt anderledes, dog vil skærmen stadig være fuld fungernede, som den originale skærm.

Reparationer hos ZRep

Vi sidder klar

Kig forbi vores butik i Hadsund, og få fikset din enhed på under 60 min. Har du spørgsmål så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Har du spørgsmål

Ring eller skriv til os

Besøg os

Find butikken

Sådan fungerer det

Få repareret din enhed nemt & hurtigt

Book tid

Book tid i vores butik, eller book tid online lige her.

Vi reparerer din enhed

Vores professionelle teknikere reparerer din enhed.

Så god som ny

Du får besked når din enhed er færdig og klar til afhentning.